Services

Kontakt os i dag

Fliserens Vejle

Få renset dine fliser for flisepest

Har dine fliser fået fregner? Ligner de ikke længere de fliser, du købte i sin tid? Så er du desværre nok en af de mange danskere, der døjer med flisepest. Vi kender flisepest som runde cirkler eller blomsterlignende vækster, der pludselig opstår på flisernes overflade.

Flisepest kan forekomme i hvid, grøn, gul og sort alt efter hvilken type flisepest, der er tale om. Flisepest er en lille organisme, også kaldet ‘lav’. Det er en sammenvoksning af svampe og alger, og det angriber oftest terrasser og indkørsler.

Både pest og alger elsker nemlig fugt. Specielt i meget våde perioder, vækster flisepest, og det er derfor en god idé at fjerne flisepest i foråret.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Hvad er fliserens?

Vi hos Din Algebehandler tilbyder at rense dine fliser, så slipper du for selv at døje med det. Det kan nemlig være et større arbejde, hvis ikke man har de helt rigtige værktøjer. Mange vasker deres fliser med vand fra haveslangen og skrubber fliserne med kosten, hvilket også kan være nok til at få det værste væk. Det mest effektive er dog at rense med en professionel fliserenser.

Vi har før set, at vores kunder tidligere har været i gang med en højtryksrenser, men det skal man passe på med. Højtryksrenseren er meget kraftig, og kan faktisk være skadelig for fliserne. Den kraftige stråle kan ødelægge overfladen, og yderligere risikerer man at spule sandet mellem fliserne væk.

Når vi kommer og renser dine fliser, anbefaler vi altid at imprægnere fliserne efterfølgende. På denne måde beskyttes flisernes overflade, og der er mindre risiko for at snavs og andet skidt trænger ind. Det er dog ikke altid nok at rense fliserne, da dette ikke dræber flisepest og alger. Ønsker du derfor at udrydde flisepest og alger en gang for alle, bør du overveje at få en algebehandling og serviceaftale med os.

01.

Algebehandling af fliser

I forbindelse med en fliserens hos Din Algebehandler tilbyder vi altid en serviceaftale, da det ellers kan blive meget dyrt for dig som kunde at holde flisepest og alger nede.

Til vores algebehandling af fliser bruger vi det danskproducerede Neutralon Algefjerner. Denne algefjerner er miljøvenlig og godkendt af Miljøstyrelsen. Neutralon Algefjerner fjerner hurtigt og effektivt alger og flisepest – og du er garanteret, at det ikke misfarver og påvirker grundvandet. Når Neutralon Algefjerner er påført, får det lov til at sidde og virke. Efter blot få dage har du igen præsentable fliser.

For pæne fliser året rundt kommer vi en gang om året, som en del af vores serviceaftale. Her garanterer vi 15 år med flotte fliser uden flisepest og alger – helt uden at løfte en finger selv. Vi ordner det for dig!

02.

Søger du Service i vejle?

Vi står altid klar mandag til fredag mellem 08.00-17.00, hvor vi gladeligt besvarer spørgsmål og andre henvendelser.

Vi kan kontaktes på telefon og e-mail i åbningstiden, og vi bestræber os på at vende tilbage på e-mails indenfor 1 time i dette tidsrum.

Hos os er glade kunder i højsæde, og vi hjælper både private og erhvervsdrivende med at få flotte fliser igen.

03.

Fliserens

38 DKK

pr. m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.