Services

Kontakt os i dag

Fliserens Kolding

Hvad renser vi fliserne for?

Har dine fliser fået udslæt, og ligner de ikke længere de fliser, du lagde i sin tid? Så har du højst sandsynligt fået flisepest. De fleste kender det, som de hvide pletter der pludselig er opstået på fliserne, og ikke ligefrem pynter.

Flisepest er en organisme af sammenvoksede svamp og alger. Flisepest er ikke altid hvid, men kan også forekomme som grønne, gule og sorte runde cirkler, eller blomsterlignende vækster på flisernes overflade.
Vi finder oftest flisepest på terrasser eller indkørsler, da miljøet her er fugtigt og skyggeliggende.
Denne type pest elsker fugt, og det er derfor mest hensigtsmæssigt at fjerne flisepest i foråret.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Hvordan renser vi fliserne?

Hos Din Algebehandler tilbyder vi at rense dine fliser, så du ikke selv skal døje med det. Det er nemlig ikke nok bare at skylle og skrubbe fliserne med kosten. Det mest effektive er at rense med en fliserenser, og efterfølgende imprægnere.

Vi hører tit, at den kække gør-det-selv lige spuler fliserne rene med højtryksrenseren. Det er smart tænkt, men det kan lave alvorlige skader. Højtryksrenseren kan være så kraftig, at den faktisk ødelægger flisernes overflade. Desuden er der risiko for, at du også kommer til at spule sandet mellem fliserne væk.

Yderligere, er det vigtigt at huske på, at den efterfølgende imprægnering – som mange glemmer – er med til at lukke fliserne igen, og er det, der sørger for, at nyt skidt ikke kan trænge ind. Den mest holdbare løsning til bekæmpelse af flisepest er dog en algebehandling, da flisepesten ikke dør ved en fliserens.

01.

Algebehandling af fliser

Vi tilbyder altid algebehandling og serviceaftale i forbindelse med fliserens – og det gør vi af en grund. Flisepest kommer hurtigt til syne igen, og det kan blive en dyr omkostning at holde fliserne pæne!

Vores anbefaling er at få renset fliserne, imprægneret og få en serviceaftale med algebehandling. Med en algebehandling går vi ind og dræber algerne, så de ikke vender tilbage.
Vi bruger Neutralon Algefjerner, der er miljøvenligt, og det fjerner effektivt algerne. Neutralon er danskproduceret, og er godkendt af Miljøstyrelsen, hvilket er din garanti for, at det ikke har en uønsket påvirkning på grundvandet, og det misfarver ikke dine fliser. Vi påfører algefjerneren på fliserne, hvor det får lov til at sidde og virke. Efter blot få dage har du flotte fliser igen.

Med en serviceaftale kommer vi en gang om året, hvor vi forebygger at algerne kommer igen.
Vi tilbyder op til 15 års garanti, hvor du har flotte fliser uden flisepest – og du skal ikke selv gøre noget for det. Vi fikser det for dig!

02.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores fliserens, algebehandling eller serviceaftale.

Vi har åbent mandag til fredag mellem 08.00-17.00, hvor vi står klar ved telefonerne. Foretrækker du at kontakte os på e-mail, bestræber vi os på at kontakte dig indenfor 1 time i åbningstiden.

Din Algebehandler vægter glade og tilfredse kunder højt, og vi ser frem til at hjælpe dig. Vi tilbyder vores services til private og erhvervsdrivende kunder.

03.

Fliserens

38 DKK

pr. m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.