Services

Kontakt os i dag

Fliserens Fredericia

Døjer du med flisepest?

Er dine fliser blevet spættet, og ligner de ikke længere de flotte fliser, du bestilte i sin tid? Så er du nok en af de mange danskere, der har fået flisepest. Vi kender flisepest, som de grimme hvide pletter, der pludselig dukker op på flisernes overflade.

Flisepest er en lille organisme af sammenvoksede svampe og alger. Flisepest er dog ikke altid hvid, men kan også være grøn, gul eller sort. Det fremgår oftest som runde cirkler eller blomsterlignende vækster, og findes i særdeleshed på terrasser og i indkørsler. Her kan flisepesten og algerne nemlig rigtigt vækste, da det oftest er skyggeliggende og fugtigt. Flisepest elsker fugt, og det er derfor en god idé at behandle flisepest i foråret.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Rensning af fliser

Hos Din Algebehandler renser vi dine fliser, så du ikke selv skal bøvle med det. De kan nemlig ikke altid bare skylles med haveslangen og skrubbes med en kost. Det mest effektive er at rense fliserne med en professionel fliserenser, og her efter imprægnere fliserne.

Mange gør-det-selv-folk spuler gerne deres fliser med en højtryksrenser. Selvom det ser ud til at virke, så kan det faktisk være skadeligt for fliserne. Højtryksrenseren er meget kraftig, og kan ødelægge flisernes overflade, og komme til at spule sandet mellem fliserne helt væk.

Desuden er det vigtigt at imprægnere fliserne efter rensning, da der ellers kan trænge nyt skidt ind i fliserne. Den mest holdbare løsning er dog en algebehandling, hvis man ønsker at bekæmpe flisepest og alger. Flisepest og alger dør nemlig ikke ved en fliserens, men fjernes blot her-og-nu.

01.

Algebehandling af fliser

Vi tilbyder altid at få en serviceaftale til en algebehandling i forbindelse med fliserensen, da vi har erfaret at flisepest hurtigt kommer til syne igen. Vi anbefaler derfor at få renset fliserne, imprægneret overfladen og få en serviceaftale til algebehandling. På denne måde holdes dine fliser rene året rundt, og du sparer penge på længere sigt.

Med en algebehandling dræbes pest og alger, så de ikke vender tilbage. Til denne behandling bruger vi Neturalon Algefjerner. Neutralon Algefjerner er miljøvenlig og fjerner algerne hurtigt og effektivt. Da det er et danskproduceret produkt, er det godkendt af Miljøstyrelsen, og vi garanterer, at det ikke misfarver eller påvirker grundvandet.

Algefjerneren påføres på fliserne, hvor det så får det lov til at arbejde – og efter blot få dage, har du pæne pest-fri fliser igen.

TIlvælger du serviceaftalen, kommer vi en gang om året, og forebygger at algerne kommer igen. Her tilbyder vi op til 15 års garanti uden flisepest og alger. Du behøver ikke selv røre en finger. Vi fikser det for dig!

02.

Søger du service i Fredericia?

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål til vores fliserens, algebehandling eller serviceaftale.

Vi står til rådighed mandag til fredag mellem 08.00-17.00. Sender du os en e-mail, vil vi bestræbe os på at vende tilbage indenfor 1 time i dette tidsrum.

Vi hos Din Algebehandler elsker glade og tilfredse kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med dine fliser – om du er privat eller erhvervsdrivende.

03.

Fliserens

38 DKK

pr. m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.