Services

Kontakt os i dag

Facaderens Vejle

Hvorfor bør facader renses?

Facaderne på huset kan let komme til at se muldne ud, og det skyldes ofte bevoksning af alger og mos. Udover at det ikke ser godt ud, så kan det faktisk også være skadeligt for facaden.

Algerne og mosset slår rødder i facaden og holder på vandet, hvilket resulterer i at rødderne holdes fugtige. Når frosten så kommer, udvider rødderne sig og laver revner i belægningen.

Disse revner gør det let for vandet at trænge ind i facaden, og en fugtig facade kan give frostsprængninger i vinterhalvåret.

Frostsprængninger og alvorlige revner i belægningen kan være utrolig dyrt at få repareret. Vi anbefaler derfor altid at komme algerne og mosset i forkøbet for at undgå dette. Specielt de nordvendte og skyggeliggende facader bliver hårdt ramt, så vær ekstra opmærksom på dem!

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Hvordan renser vi facader?

Hvis du ønsker at slippe for den store regning på reparationer, kommer vi gerne og renser dine facader for dig, inden det er for sent. Hos Din Algebehandler anbefaler vi altid at få renset godt i bund efterfulgt af imprægnering. Imprægneringen gør facaden modstandsdygtig overfor det danske vejr, og holder samtidig mos og alger ude.

Er du virksomhedsejer er det specielt en god idé at få renset facaderne, da en ren facade giver et bedre førstehåndsindtryk. Vi har mange års erfaring med facaderens af boliger og virksomheder, og vi står altid klar til at finde den bedste løsning til dig.

01.

Algebehandling i Vejle

Hos Din Algebehandler tilbyder vi også algebehandling af facader. Vi algebehandler facader med Neutralon Algefjerner, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Dette er din garanti for, at hverken din facade eller grundvandet påvirkes negativt af produktet.

Algebehandlingen går ind og dræber algerne og deres rødder. Efter påførelsen af algefjerneren, skal det have lov til at sidde og virke. Alt efter mængden af alger, og eventuelle skader på facaden, vil vi tilbyde en serviceaftale. Med en serviceaftale holdes algerne nede året rundt, uden at du behøver løfte en finger. Vi kommer en gang om året, hvor vi forebygger algevæksten med en garanti på op til 15 år.

Vi tilbyder algebehandling til virksomhedsejere og privatpersoner, men ring gerne til os, så vi kan få en snak om, hvad netop dit behov er. Hos Din Algebehandler er kundetilfredshed i højsæde, og vi vil derfor altid finde den bedste løsning til netop din virksomhed eller bolig.

02.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi har åbent på telefonerne alle hverdage fra 08.00-17.00. Sender du os en e-mail bestræber vi os på at svare inden for 1 time i åbningstiden.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, hvad end det måtte være. Glade kunder er i højsæde hos Din Algebehandler, og vi er stolte af at kunne tage os tiden til at tilgodese jeres behov hver især. Vi ser frem til at høre fra dig, og gøre det af med algerne en gang for alle.

03.

Facaderens

35-40 DKK

pr. m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.