Services

Kontakt os i dag

Facaderens Kolding

Hvorfor er facaderens vigtigt?

Husets facade kan hurtigt komme til at se plettet og muldent ud. Det skyldes oftest mos og alger.
Det ser ikke blot ærgerligt ud, men kan også være skadeligt for facaden.

Når mos og alger sætter sig, holder det på vandet. Dette resulterer i, at når frosten kommer, så udvides de fugtige rødder, og forårsager revner i belægningen.

Desuden er mos og alger også skyld i, at der trænger fugt ind i facaden, hvilket kan resultere i frostsprængninger i vintermånederne. Dette kan komme til at koste rigtig mange penge i reparationer, så vi anbefaler altid at få renset facaden hurtigst muligt for at undgå dette.

Det er i særdeleshed de nordvendte facader, der oftest bliver værst ramt, samt skyggeliggende facader.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Hvordan renser vi facaden?

Hos Din Algebehandler renser vi dine facader, så du slipper for at punge ud til store reparationer af frostsprængninger og revner i belægningen.

Vi anbefaler at få renset i bund og derefter få facaderne imprægneret. Dette gør facaderne modstandsdygtige overfor vind og vejr, samt holder alger og mos fra at komme igen lige med det samme.

Specielt for virksomheder er det en god idé at holde facaden ren hele året rundt, da dette giver et godt førstehåndsindtryk. Vi har gode erfaringer med facaderens af virksomheder og boliger, store som små, og vi står altid klar til en snak, hvor vi finder den bedste løsning til netop dig.

01.

Algebehandling

Er du hårdt ramt af alger, kan den bedste løsning være at få algebehandlet din facade. Her går vi ind og dræber alger og rødder. Hos Din Algebehandler bruger vi altid den miljøgodkendte Neutralon Algefjerner. Udover at være miljøvenlig har vi erfaret, at det også er den mest effektive. Med miljøgodkendte produkter garanteres du, at det ikke har nogen uønsket påvirkning på grundvandet, eller din facade.

Ved algebehandlinger påføres algefjerneren, hvorefter det selv skal sidde og arbejde.
Vi anbefaler altid at få en serviceaftale i denne sammenhæng, da dette holder algerne nede permanent. Med en serviceaftale kommer vi igen en gang om året, og forebygger algevækst.
Vi har op til hele 15 års garanti, hvor du ikke behøver at røre en finger, og stadig have flotte facader året rundt.

Vi tilbyder algebehandling af boliger og virksomheder, men ring gerne og få en snak med os, da alle bygninger er forskellige, og derfor har forskellige behov.

02.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en e-mail.
Vi står til rådighed mandag til fredag mellem 08.00-17.00, hvor vi gladeligt besvarer spørgsmål og rådgiver om facaderens, algebehandling, serviceaftale, m.m.

Vi bestræber os på at besvare e-mails indenfor 1 time i vores åbningstider. Hvis vi har travlt og ikke kan komme til telefonen, er du velkommen til at lægge en telefonsvarer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Hos Din Algebehandler vægter vi professionel kundeservice, og tilfredse kunder højt, og vi ser frem til at hjælpe dig med dine facader.

03.

Facaderens

35-40 DKK

pr. m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.