Services

Kontakt os i dag

Facaderens Fredericia

Hvorfor er facaderens vigtigt?

Husets facade kan let komme til at se muldent og plettet ud, når mos og alger sætter sig. Det ser både ærgerligt ud, og det kan være aldeles skadeligt for facaden.

Mos og alger slår rødder i facaden, og her sidder de og holder på vandet. Dette resulterer i, at når vintermånederne kommer og frosten rammer, så udvider rødderne sig, og belægningen revner.
Med revner i belægningen trænger fugt ind i facaden, og kan resultere i frostsprængninger.

Frostsprængninger er noget af det dyreste at få repareret, og det er ærgerligt at punge ud, fordi man ikke lige fik renset sin facade. Vi anbefaler derfor altid at være ude i god tid med en professionel facaderens. Her er det i særdeleshed de nordvendte og skyggeliggende facader, der rammes.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Sådan renser vi facader!

For at slippe for de dyre reparationer kan en facaderens være løsningen. Hos Din Algebehandler tilbyder vi facaderens og imprægnering af alle husets eller virksomhedens facader. Det anbefales, at der renses i bund for at fjerne alger, mos og andet skidt, og efterfølgende imprægnere for at gøre facaderne modstandsdygtige overfor det danske vejr.

Vi har specielt meget erfaring med virksomheder, der ønsker at få renset facaderne, da dette giver et bedre førstehåndsindtryk året rundt. Dette kan mange private boligejere dog også nikke genkende til, da det bare er lidt federe at tage imod gæster med et pænt og rent hus.

01.

Algebehandling i Fredericia

Den bedste løsning kan dog være at få en algebehandling, hvis du er hårdt ramt af alger, da dette går ind og dræber alger og rødder. Hos Din Algebehandler bruger vi altid Neutralon Algefjerner, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Dette er din garanti for, at algefjerneren ikke går ind og påvirker facaden eller grundvandet negativt. Samtidig har vi erfaret, at netop Neutralon er den mest effektive miljøvenlige algefjerner på markedet lige nu.

Når vi algebehandler, påfører vi algefjerneren på facaden, hvor den får lov til at sidde og virke.
I denne sammenhæng anbefaler vi altid en serviceaftale, da dette holder algerne nede i en mere permanent løsning.
Med vores serviceaftale kommer vi igen en gang om året, hvor vi forebygger algevæksten. Vi har op til 15 års garanti med vores serviceaftale, hvilket for dig er 15 år, hvor du ikke behøver at tænke på, om dine facader er pæne og holdbare – det fikser vi for dig!

Vi tilbyder algebehandlinger til boligejere og virksomhedsejere, og vi ser gerne, at du ringer til os, så vi kan få en snak om dine behov, for den bedste service.

02.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående vores facaderens, algebehandling, serviceaftale eller nogle af vores andre produkter, kan vi kontaktes på telefon eller e-mail. Vi står til rådighed mandag til fredag mellem 08.00-17.00, hvor vi gladeligt besvarer eventuelle spørgsmål.

I vores åbningstider bestræber vi os på at besvare e-mails indenfor 1 time. På telefonen er du velkommen til at lægge en telefonsvarer, hvis vi er optaget, så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Hos Din Algebehandler er professionel kundeservice og tilfredse kunder i højsæde, og vi ser frem til at høre fra dig.

03.

Facaderens

35-40 DKK

pr. m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.