Services

Kontakt os i dag

Algebehandling Vejle

Hos Din Algebehandler specialiserer vi os inden for algebehandling og god service. Vi går højt op i vores profession, og bestræber os altid på at yde den bedste service til netop dit behov.

Da alger er en levende organisme, er det vigtigt at algebehandlingen afspejler algernes levevilkår. Alger elsker fjordbyer, som Vejle, grundet den høje luftfugtighed. I Danmark regner det meget, men det er forskelligt, hvor meget det regner i de forskellige dele af landet. Midtjylland er specielt ramt af meget regn, hvilket har stor betydning for algernes vækst.

Da alger er en mikroskopisk planteart, kan de ligesom mange andre plantearter godt lide varme og vand. Algerne lever bedst på fugtige overflader, og formerer sig under middel varme forhold, hvor der kommer rigeligt med vand. Derfor er steder som et tag rigtig dejligt for algerne – og specielt i lande som Danmark.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Vores løsning til vejlenseren

Vi anbefaler derfor altid de mere fugtige områder, som fjordbyer og sommerhusområder, at få serviceaftaler op at køre. Dette vil i den lange bane være den billigste og mest effektive løsning. Ved den første algebehandling renser vi godt i bund, hvor vi dræber rødderne og skiller os af med alt andet skidt, der måtte være. Ønsker du herefter at starte en serviceaftale, kommer vi en gang om året, hvor vi fjerner snavs og forebygger alger.

Med en serviceaftale hos os tilbyder vi op til 15 års garanti, hvor du ikke skal tænke på, om dit hus eller din virksomhed er præsentabel udvendigt. Vi behandler altid med det miljøgodkendte AlgeFri N ProFF og Neutralon, da vi går højt op i bæredygtighed. 

Ønsker du at vide mere om hvilke produkter, vi benytter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder algebehandling af fliser, facader og tag. Der er dog forskel på vores algebehandling og den almindelige fliserens og facaderens.

01.

Algebehandling af tag

Taget på huset er det mest udsatte i forhold til algevæksten, da det er her vandet løber ned ad, og hvor solen altid står på. Vi oplever derfor, at vores kunder ofte har brug for at starte en serviceaftale på algebehandling af tag, og vi er stolte af at være nogle af de bedste i feltet.

Vi algebehandler taget, som vi algebehandler fliser og facade – og bare rolig, det sviner ikke. Vi efterlader altid dit hus eller din virksomhed i pæn stand. Algebehandlingen indebærer en grundrens, hvor vi dræber algerne og fjerner mos og andet skidt, der måtte sidde. Herefter imprægnerer vi taget for at gøre overfladen mere modstandsdygtig fremadrettet.

Ønsker du at starte en serviceaftale, kommer vi en gang om året og forebygger nye alger.

02.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi har åbent på telefonerne alle hverdage fra 08.00-17.00. Sender du os en e-mail bestræber vi os på at svare inden for 1 time i åbningstiden.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, hvad end det måtte være. Glade kunder er i højsæde hos Din Algebehandler, og vi er stolte af at kunne tage os tiden til at tilgodese jeres behov hver især. 

Vi ser frem til at høre fra dig, og gøre det af med algerne en gang for alle.

03.

Algebehandling

799 DKK

op til 300 m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.