Services

Kontakt os i dag

Algebehandling Kolding

Hos Din Algebehandler går vi højt op i god og professionel service. Derfor har vi specialiseret vores services inden for algebehandling, fliserens og facaderens til netop den by, du bor i.

Er du bosat i en fjordby som Kolding kan det i særdeleshed være fordelagtigt at få en serviceaftale i hus. På denne måde sparer du flere penge på længere sigt.
Alger er en mikroskopisk planteart, der lever bedst på fugtige overflader. De vokser og formerer sig under middel varme forhold, hvor de får masser af vand. Derfor er fjordbyer specielt ramt af alger, da den høje luftfugtighed fra fjorden giver algerne de bedste levevilkår på en ellers regnfri sommer.

Foruden Kolding fjord er Stallerup Sø og Kolding Å yderligere med til at holde luftfugtigheden oppe. Derfor kan det netop være en fordel for dig, der er bosat i Kolding og omegn, at få en fast serviceaftale.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Vores løsning til koldingenseren

Da vi ved, at alger elsker fjordbyer, er det vigtigt for os, at behandlingen efterkommer dette. Vi algebehandler for at rense helt i bund, og imprægnerer for at gøre overfladen modstandsdygtig. Herefter tilbyder vi et årligt servicebesøg, hvor vi kommer og forebygger større ophobninger af alger, mos og andet skidt, så du netop slipper for at betale for den helt store omgang igen. Med en fast serviceaftale hos os tilbyder vi op til hele 15 års garanti. Du slipper for at tænke på det – vi kommer og fikser det for dig.

Vi tilbyder algebehandling af dine fliser, facader og tag. Vær dog opmærksom på, at der er forskel på algebehandling og almindelig fliserens og facaderens.

Vi benytter de miljøgodkendte AlgeFri N ProFF og Neutralon i vores behandlinger, da det er vigtigt for os at være en bæredygtig virksomhed.

01.

Algebehandling af tag

Vores algebehandling af tag er meget populær, og vi er stolte af at være nogle af de bedste i feltet.
Algebehandling af tag minder om algebehandling af fliser og facader, men det er oftest her, vores serviceaftale gør den største forskel. Taget på huset er det, der får allermest sol, og det er derfor det mest gunstige forhold for algerne.
Når vi algebehandler taget renser vi i dybden, hvorefter vi imprægnerer, for at forlænge holdbarheden at dit nye, flotte tag.
Mange spørger, om det sviner, når vi algebehandler taget – det gør det ikke. Vi efterlader altid dit hus i pæn stand.

02.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi står til rådighed på telefon eller via e-mail, og besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have. Du kan yderligere kontakte os for rådgivning omkring vores services.

Da tilfredse kunder er vores første prioritet, går vi højt op i at tale med den enkelte om netop deres behov. Om du er privat- eller erhvervskunde, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er 08.00-17.00 alle hverdage, hvor telefonerne er åbne, og vi bestræber os på at følge op på e-mails indenfor 1 time i dette tidsrum.

03.

Algebehandling

799 DKK

op til 300 m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.