Services

Kontakt os i dag

Algebehandling Fredericia

Hos Din Algebehandler er god og professionel service i højsæde. Netop derfor går vi op i at specialisere vores algebehandlinger, fliserens, samt facaderens til netop din by.

Alger elsker fjordbyer, som Fredericia, hvor der er høj luftfugtighed grundet de mange søer, bugter og floder. Derfor kan det være fordelagtigt for dig, der bor i Fredericia, at få en serviceaftale op at køre.
Med en serviceaftale sparer du penge på længere sigt, hvis du ønsker at holde dit tag, dine fliser eller facader pæne og rene. Alger er nemlig en mikroskopisk planteart, der elsker masser af vand og varme. Fugtige overflader er de mest gunstige forhold for algerne, hvor de kan formere sig i vildskab.

Områderne Snoghøj, Fredericia midtby, samt omkring Volden er specielt ramt, da vandet øger den allerede høje luftfugtighed, vi har i Danmark.

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Vores løsning til Fredericianeren

Med vores viden omkring algerne og deres forkærlighed for fugtige fjordbyer, er det essentielt, at vi efterkommer dette. Vi behandler først algerne, hvor vi renser helt i bund, og efterfølgende lægger vi en imprægnering, der gør overfladen mere modstandsdygtig. Ønsker du at vedligeholde dit tag, dine fliser eller din facade, anbefaler vi altid en serviceaftale. Efter den første grundige behandling kommer vi en gang om året, hvor vi forebygger ophobning af alger og andet skidt.

Vi tilbyder op til 15 års garanti med vores serviceaftale, hvor du slipper helt for at tænke på alger.
Vi ordner det for dig – om det er dit hus eller din virksomhed, så har vi løsningen.

Hos Din Algebehandler bruger vi miljøgodkendte produkter i alle vores behandlinger.
Det er vigtigt for os, at vi er en bæredygtig virksomhed, så vi kan stå inde for det, vi laver.

01.

Algebehandling af tag

Algebehandling af tag er meget populært, og vi er stolte af at kunne kalde os nogle af de bedste i feltet. Behandlingen af tag er ikke meget anderledes end behandlingen af fliser og facader, men det er her, de fleste af vores kunder finder de største besparelser på serviceaftalen. Specielt husene og virksomhederne i de mere fugtige områder, tæt på vandet, anbefaler vi at få behandlet en gang om året for den bedste og mest holdbare effekt. Taget på huset er nemlig det, der får allermest sol, og det er her, vandet løber ned ad.

Vi hos Din Algebehandler renser først taget i dybden for at dræbe alle alger, samt rødderne. Herefter imprægnerer vi tager for at forlænge holdbarheden.

Hverken flise-, facade- eller tagbehandling sviner, og vi efterlader altid huset i pæn stand.

02.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed på telefonen og via e-mail, hvor vi gladeligt besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Tilfredse kunder er vores første prioritet, og vi går op i at tale med den enkelte kunde om netop deres behov. Vi hjælper private og erhvervskunder, så kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi holder åbent alle hverdage mellem 08.00-17.00. Vi bestræber os på at følge op e-mails indenfor 1 time i åbningstiderne.

03.

Algebehandling

799 DKK

op til 300 m²

Modtag et gratis tilbud

Efterårs-kampagne 🍁

Bestil inden d. 1/10

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet er gældende fra minimum 50 m².

Efterårs-kampagne

Bestil inden d. 1/10

🍁

SPAR 20 – 25% på service med vores efterårs-kampagne. Tilbuddet gælder for algebehandling og fliserens i perioden 01/09/2021 til 01/10/2021.